Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
+


1























för att


2 skall bli


just -2,



eller drömlikt "1",




måste var


och en av dem



vara en



en självständig






individ




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-08 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vill vi bli "ett" med någon, eller vill vi fortsätta att vara två och självständiga?
Har det med åldern att göra? Jag tror så.
2015-05-11

  Ingrid Trolle
Där fick du till det
med päronen :)
2015-05-09

    ej medlem längre
håller med till fullo :)
2015-05-09

    Lena Söderkvist VIP
Så är det!
2015-05-09

  bittemi VIP
Ja, så sant
2015-05-09

  KYREUS of Sweden
(eller:
dom kanske inte
vill bli 1 par,
bara 2 som hänger?)
2015-05-08

  Yrre VIP
Japp!
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden