Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn.

Mina älskade barn
på väg på livets resa.
Vilken tur vi har varandra
och har så fina relationer.
Lite ord på vägen
på livets berg och dalbana.
Glöm aldrig att ni är värdefulla
att ni kan och att ni duger.
Följ era hjärtan
hitta det som ni brinner för.
Bli lyckliga och tyck om er själva
då öppnas hjärtat för andra.
Ni betyder så mycket
så mycket kärlek finns i min hand.
Känslan virvlar som såpbubblor
till er -med varma kramar.





















Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-09 09:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Mycket fint &
Mycket klokt!

/Nollbarnspappan
2015-05-11

  Lars Hedlin
Fint i känsla!
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Varm och klok text som gör mig varm i själ och hjärta!
2015-05-11

  Katinka VIP
Stor kärlek och klokhet ligger bakom de här orden. Något att minnas.
2015-05-11

  Yrre VIP
Underbara önskningar!
2015-05-09

    ej medlem längre
Lyckliga dina barn som ha en sån kärleksfull och klok mamma.
2015-05-09

  bittemi VIP
Kärleksfulla, vackra rader
2015-05-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
vacker omsorg, för att säga det minsta
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP