Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår i norr.


Våren viskar.

En gång viskade våren
kommer jag tillbaka.
Det märker du när
snödrivorna smälter medan du tittar.
Himlen är vackert längtansblå
och du kan drömma dig bort i dess färg.
Fåglarna kvittrar sina underbara serenader
och solen är varm och kramar din vintertrötta själ.
Då är jag tillbaka i norr på ett kort besök
och innan du anar är sommaren här.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-09 21:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Denna dikt tävlar du väl med här inne?
Underbart ordat/ kram
2015-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så härligt när våren kryper in i alla skrymslen och vrår...även i våra dikter...
2015-05-12

  Anya VIP
Vackert om våren i norr.
2015-05-12

  Eva Helene VIP
Så fint om den viskande våren!
2015-05-11

    Dan Myrbeck
Vackert skaldat
2015-05-11

  Lars Hedlin
Mycket vackert!
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat och förmedlat!
2015-05-11

    ej medlem längre
Tack för din så fina dikt!
2015-05-10

    ej medlem längre
Du ger oss guldkorn...tack.
2015-05-10

  louisegirl
Fint skrivet, om våren i norr
2015-05-10

  P-E-H
Väldigt fint diktat om våren i norr! Gillar de tydliga bilderna.
2015-05-10

  ULJO
Fin dikt om det vi längtar efter nu
2015-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP