Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Deviantart


Så ... (2015)

 

 

 

... kommer mörkret

kysser mig ljuvligt på kinden

lägger sig tätt intill kudden

och jag rullar in mig i filten som en kokong

så där söt

älskade dröm

kom till mig genom fönstret

eller från ytterdörren

långsamt viskar natten

vidrör min dolda energi

min lekfulla fantasi

min egen sfär av magi

jag älskar mitt liv

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 239 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-11 09:08



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Som en varm famn som man bara får falla in i och vara..

Så rofyllt och vackert !
2015-05-13

    Birgersdotter VIP
Skön känsla
2015-05-12

  Ljusletaren
Vacker bild och en helt utsökt vacker dikt/ kram
2015-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt drömmande och så vackert...
fin känsla i orden...
2015-05-12

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, med ett så underbart slut.
2015-05-12

    ej medlem längre
Underbart fin skrivet, mjukt och vackert vilar dina ord här..
2015-05-12

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-05-12

  Blomma-Stjärna VIP
mycket bra, det är kraft i orden som du skriver, ett återkallande av dina egna livsgnistor: "vidrör min dolda energi
min lekfulla fantasi min egen sfär av magi då jag älskar mitt liv" -
2015-05-11

    ej medlem längre
Poesi som berör...starkt.
2015-05-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Mjuka drömmande ord om att vara i livet.
2015-05-11

  M M Mannheim VIP
En underbar tolkning av en människas plats i verkligheten. Älska drömmen och en dag kommer ljuset från drömmen döma mörkret i verkligheten till en obefintlig tillvaro.
2015-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
"Min egen sfär av magi
då jag älskar mitt liv"
2015-05-11

  Lars Hedlin
Underbara toner i livets vind <3 :)
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One