Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var aldrig mitt fel

Mitt hjärta värker av vemod
Känslor av tomhet och skuld
Vibrerar inuti min kropp
Är det jag som gjort något fel?

Tomheten och frågetecknen
Har varit mina följeslagare
Genom åren som gått
Vad krävs för att ställa allt tillrätta?

Om jag bara vetat det jag nu vet
De insikter jag på egen hand fått
Resan är fortfarande lång
Men det var aldrig mitt fel

De små pojkaxlarna fick för mycket att bära
Livet som liten ska vara fyllt av glädje
Upptäckarlust och nyfikenhet
Inte av vuxenvärldens vedermödor

Bördan var alldeles för stor
Inget barn ska behöva känna så
Den omätliga oron och ångesten
Rädslan att förlora den man älskar mest

Tänk om nån fångat upp mig då
Ingen märkte något någonsin, alls
En utomordentlig förmåga jag lärt mig
Visa dig aldrig svag, visa inget för någon

En strategi som är ohållbar i längden
Verkligheten kommer ikapp förr eller senare
Om jag bara haft någon som förstod
Det var aldrig mitt fel




Fri vers av Claes Torstensson
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson