Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Together (2015)

 

 

 

 

I'm here with you

now

 

så berätta

vad tynger ditt hjärta

 

It's too cold outside

I know

 

men vår vänskap värmer upp oss

 

Life is hard

 

men det är värt att leva

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 149 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-12 14:40



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Varmt skrivet! Fin text o bild
2015-05-13

    ej medlem längre
Together med dig, i känsla och ord, så fint i sin blandning.
2015-05-13

  Teresia Ridell
Snyggt flätat, med både tyngd och ljus på ett hoppfullt, varmt sätt.
2015-05-13

  Angel of love
Väldigt bra skrivet.
2015-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om blandningen av språk...och innehållet...
2015-05-12

  Daniela I
Så vackert, gillar tvåspråkigheten i dikten.
2015-05-12

  Blomma-Stjärna VIP
distans - humor - ömhet och livslust trots allt - läser jag in i text+bild
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Fin språkmix!

Undrar vilket/vilka språk vi talar i Sverige om 100 år? Har engelskan blivit världsspråk? Eller håller vi fast vid vårt lilla språk?
2015-05-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet är åtråvärt, men svårt ibland. Din fina dikt beskriver livslust.
2015-05-12

  Lars Hedlin
Yes it sure is :) <3
2015-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Väcker tankar och känslor!
Bra skrivet.
2015-05-12

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One