Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad

Förälskelsens trans
Min hemliga drog, beroende av ditt heroin
Vi svävar, höga men utan droger
spricker av känslor likt sprickan i glaset, glaset i ögat, förblindad av dig
Pusselbiten hittad
Slutet på ingen början
Var det en dröm ur verkligheten
Eller verklighetens dröm?




Fri vers av WR
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-12 21:06



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En fin kärlekshistoria som skulle vinna på att berättas i novell eller prosaform.

2015-05-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
starkt berörande, i både ande kropp och själ...
känner oxå igen mig... hmm?
Jaa, så det kan bli! Som hon sjöng en gång "Lisa": Vem vet inte Du vem vet inte jag osv,,,
Din text känns lite så.
applåder o bo-märke

kb
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

WR
WR