Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rose


a flower
she is
flowering from within
a kiss
from the wind
touches her skin
thorns she develops
for survival
of heart
love is
her lesson
to learn and to teach
a flower
she is...




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-15 00:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en stilla bön. Så vackert.
2015-05-18

  LindaBirgitta
Ömsint och vacker, med ett stråk av vemod...känslor som din fina text väcker hos mig.

2015-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
oooooh - tycker om - som jag älskar rosor-rosor-rosor
2015-05-15

  Lars Hedlin
Tycker om mycket! .)
2015-05-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP