Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet lite krångligare

utomhus undkommer ishalka
inohus katthalka
jag bryter armen
katten intakt

plånboken borta
när allt spärrats
plånboken hemma

livet lite krångligare
ändå ganska hanterligt
kunde blivit så mycket värre
tacksam trots allt




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-23 11:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Trots bekymmer och elände har du en ödmjuk syn på livet. Heja dig.
2024-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
åh, vad gullig du är som ser de "jävla problemen och olyckshändelserna" i stort perspektiv - krya på dig, min vän <3
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP