Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outdoor


strong bird choir
almost forgotten
blueish snow cover
glimmering crystals
magical moment




Bunden vers (Tanka) av lila fjäderblomman VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-19 13:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om tiden som är.
2024-01-19

  Blomma-Stjärna VIP
ja, snön gnistrar som kristall i skenet från sol eller lampljus - och fåglarna hör vi nu igen; Du säger det så vackert!
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP