Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog nu!

avgipsad
skör och bräcklig
min lilla arm och jag

rörelseträning
morgon middag kväll
helandevägen

snödroppar förhöjer
min lilla värld
blodsdroppar förgör
generationer
Nog nu!




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-23 15:42



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, nu kommer de nya krafterna fram och förhöjer livskänslan! Kram!
2024-02-23

  Monika A Mirsch VIP
Den godaste
"helandevägen"
önskar jag dig!
2024-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Hoppas att du snart blir återställd och återfår styrkan och rörelsefriheten.


2024-02-23
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP