Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


När själarna nalkas ...

 

 

 

 ... i morgonstund

snuddar min själ vid din

det doftar eukalyptus

osagda ord får stadiga vingar

 vår gemensamma frekvenser andas

 

you've touched my soul

and stolen my heart

 

inget mer ord behöver sägas

då glädje och smärta omfamnar varandra

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-15 14:58



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Wow så vackert *gillas* /kram
2015-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Närhet, värme...ljuvlig känsla...
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
"Glädje och smärta omfamnar varandra"
Fantastiskt bra rad om livet.
2015-05-17

    ej medlem längre
Så vackra rader, gillar hur du fångar upp känslorna.
2015-05-15

  Lars Hedlin
Underbar...tycker mycket mycket om denna <3
2015-05-15

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.

Ordet "smärta" överraskar i den
annars så kärleksfulla texten.
2015-05-15

  M M Mannheim VIP
En sådan underbar poesi! "då glädje och smärta omfamnar varandra" vilken fantastisk rad....något av den bästa enskilda raden ur en dikt som jag läst!
2015-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint beskriver du livets viktigaste, men också svåraste. Kärleken, som den kan smärta och glädja.
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One