Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Något osynligt (2015)

 

 

 

... men ändå finns

ensamma konturer

blir dubbletter

inget hinder

ingen blyghet

sammanflätade

en helhet

ett gemensamt

ett universum

som bär på hemligheter

en flämtande saknad

och längtan

mellan hav och land




Fri vers av Rise Little One
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-17 22:05



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Läser flera gånger - så fin!
2015-05-19

  Ljusletaren
Vacker bild och vackra ord *tack*
/kram
2015-05-18

    ej medlem längre
En inre syn kan vara helt bedårande, fint skrivet
2015-05-18

  Lars Hedlin
Underbara ord att ta till sig..kram
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Det osynliga syns inte men det ÄR!
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd dikt om liv och kärlek flyter fram i stilla ord.
2015-05-18

  Blomma-Stjärna VIP
på den tunna linjen mellan hav och land - känsla och tanke - en flämtande saknad i ett gemensamt universum -
inspirerande dikt!
2015-05-17

  M M Mannheim VIP
Vackert om det osynliga, det som vi kan se med vårt inte öga!
Vackert skaldat!
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One