Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår/ vindar och regn

 

 

Om också vinden vände

i dina armar och andningen  blev 

vår/ en fågels vingslag som ett leende över dina 

läppar / speglad en åskblå himmel i din blick 

en klar droppe i daggkåpans mitt / minnen av det 

förgångna .

 

- Jag svär att alltid vara din.

 

Och vi föll i en sky av päronblom




Fri vers av Kozo
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-18 09:02



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket vackert skrivet!
2015-05-19

    ej medlem längre
ur en plommonhatt, ja
+
2015-05-18

  i af apa
vackert så...!
2015-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert och finstämt diktat om liv och vår!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo