Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hAr aldrig kuNnat

stava
till varken nycklar
eller cyklar
fast ändå insett
att cyklar går inte utan att man trampar
nycklarna
försvinner
om
man
inte
tar
hand
om
dom
och dessutom rostar dörrar igen och fastnat
om
man
aldrig
öppnar
dom
helt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-18 23:26



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Att tappa bort cykelnyckeln ibland kan vara bra, då åtminstone jag är ute och cyklar lite för mycket i livet....

2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP