Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren luras...

Våren luras
solen är gömd.
Snöregn på morgonen
täckjacka på.
Vårkläder trängs i garderoben
vad är det som står på?
Våren är sen
värmen tvekar.
Ändå flyger fåglarna
glädjekringelikrokar.
Knopparna är redo
väntar på att slå ut.
Isen har snart gått
väntar på värme.
Tids nog kommer den
allt har sin tid.
Den tänkte väl som så...
att några måsten får vänta.
Som att kratta och måla
och ditt och datt.
Istället sätter jag mig ner
och tar en påtår till.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-19 17:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara till att vänta...sen beror det ju på var man bor...
2015-05-22

  louisegirl
Fint!
2015-05-21

  Sommarina VIP
Ha ha inget att göra bara vänta
2015-05-21

  Anya VIP
Gillar spirandet och ordet:
glädjekringelikrokar
Din text sprider glädje.

2015-05-20

  Ljusletaren
Bra ordat/ kram
2015-05-20

  Eva Helene VIP
Härlig text! Och du gör så rätt! :)
2015-05-19

  Chawa VIP
Ett klokt val att sätta sig ner och invänta vårvärmen! Gillar ditt ord "glädjekringelikrokar"! Fin text!
2015-05-19

    ej medlem längre
Vilka fina ord mitt i vardagen...små guldkorn som bara du kan plocka fram åt oss.
2015-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Våren är lite tveksam i år minsann.
Vet inte hur den vill ha det.
Gillar avslutet på texten.



2015-05-19

  Gunnel Eriksson VIP
I år måste både ditt och datt vänta.
Det kommer att bli jäktigt. Bra vers.
2015-05-19

    Dan Myrbeck
Kanske är det Kung Bore
som önskar det alltid
vinter vore.
2015-05-19

  M.Eta
Aprilväder fast vi kommit in i maj!

2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP