Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam och förnekelse är

Att tyst kväva sin gråt på bussen

för att man inte själv ska upptäcka sin förtvivlan.




Fri vers av LillaLovis
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-19 19:33



Bookmark and Share


    Shush
bom. crash. bang.

denna gick rakt in.

enkel i all sin smärta.
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

LillaLovis
LillaLovis