Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprit

jag behöver något som brinner i min strupe

som bedövar blodsmaken i munnen när jag inte yppat ett ord

blodet som rusar, blicken som flackar, kinderna som hettar

ett plötsligt medvetande om det som jag nyss inte brydde mig om

lungornas kapillärer som brister

det minsta i mig ger upp, sprängs

alla små på samma gång

som om vårens alla knoppar slog ut på en sekund i min bröstkorg

jag behöver något som bränner blod

något som kan få mig att andas utan att sprängas

vara tyst utan att skrika bort min röst




Fri vers av LillaLovis
Läst 290 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-04-01 00:30



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Sprit så flyktigt fångat i längtan.
2017-11-22

    Shush
helt jävla underbart. precis vad vi behöver. *bokmärkt*
2017-10-25

  Bearded Bear
Kraftfullt vackert beskrivning av smärta som bränner ens själ!
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LillaLovis
LillaLovis