Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramidspelet livet

 

 

Livet

är som ett pyramidspel 

vi som är längst ner är fundamentet

som håller upp allt. Det är vi som med blod

och svett betalar för de 2 procenten som äger halva världen. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-19 20:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
det är några få familjer som med pengamakt/aktier styr världen - varför inte säga stopp och belägg och ändra på lagarna - demo-krati - folkmakt!
2015-05-20

  agneta pichler
Men vi i Sverige
räknas inte vi som rika?


2015-05-20

  Hanna Mari Wallin
mitt i prick!

gillar texten skarpt.


2015-05-20

    ej medlem längre
Precis så är det!
Bra skrivet!
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP