Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är fantastisk

Du är en fantastisk man
såå mycket du kan
Orden är fina
de är bara dina
"ofta och kofta
ull och knull."

Men...
Det bor en djävul
i din hjärna
du försöker kanske spjärna
mot hans raseri
men kan du bli fri?

Det ser inte så ut
dessvärre det är slut
och visst
det blir trist

"Jag vill inte va med dig nu "
Du har inte längre nån" fru"?




Fri vers av Rubus VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-22 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP