Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå Ebba Bratt å kompani


Ta din hängpatte å dra!

Kvinnor som pratar om män är tråkiga.
Kvinnor som pratar om sina sjukdomar är tråkiga.
Kvinnor som tycker de är fula är tråkiga.
Kvinnor som gräver runt i rabatter när de egentligen vill knulla är tråkiga.
Kvinnor som offrar sig för sin familj är ointressanta och tråkiga.
Kvinnor som är snälla och tröstäter när mannen är otrogen är äckliga och feta.
Kvinnor som dessa får aldrig sitta i TV-Soffan och svara på frågan.
- Är du nöjd med ditt liv?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-20 14:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag googlade Ebba Bratt för att förstå texten närmare, men det mesta var från 2014 och separationen Horace Engdahl. Kan iallafall inte för ett ögonblick tro att en tv-soffa är lyckan, då hittar man den snarare i en trädgård med familjen!
2015-05-25

    Tommy M
Bra genusåskådliggörande!
2015-05-23

  Lars Hedlin
Verkligen starkt och aktuellt a frågor
2015-05-21

  Sommarina VIP
Hur i allsindar' blir en' nöjd då!!
2015-05-21

  Måna N. Berger
Den som är nöjd med sitt liv har nog inte så stort behov av att sitta i tevesoffan och armbågas för att få sina minuter av fame, tror jag.
2015-05-20

  i af apa
det brinner
i facklan...!
2015-05-20

  Öknens Ros VIP
det ena utesluter väl inte det andra? och den där TV-soffan kan man väl använda till något annat? TV-soffan hemma alltså... :-)
2015-05-20

    Dan Myrbeck
Humor med allvar.
Bra inlägg.
2015-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt berörande och samtidigt samhällskritisk text! Upp till kamp vill jag mana oss!
2015-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP