Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. DeviantArt


En del av dig (2015)

 

 

 

 

... stannar kvar hos mig

när du gått

jag smeker vårt klingande skratt 

gömmer undan min längtan

din lust flätar ihop med min

och vi älskar varandra

med dolda ord från våra hjärtan





Fri vers av Rise Little One
Läst 297 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-05-20 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnen som omsveper med tysta ord av kärlek. Du skriver så vackert!
2015-05-24

    Zernatiah
leave but dont leave me . Vackert.
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varm och skön text...kärleksfullt och ömt...
2015-05-22

  Lars Hedlin
Underbara toner av kärlek och åtrå! :)
2015-05-21

  Ljusletaren
Kärleken är underbar *sant*
/kram
2015-05-21

  Sommarina VIP
Åh fint. Känner igen.
2015-05-20

  Teresia Ridell
Varsamt, mjukt och vackert.
2015-05-20

  M M Mannheim VIP
Älskar ditt sätt att sätta ihop ord i en fin lätt erotisk sammanhang.
2015-05-20

  Blomma-Stjärna VIP
vackert - och sant - för den älskade som tillåter sig att smaka på det goda som varit...
2015-05-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar skrivarvän, vad du diktar vackert om kärlek!
2015-05-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek!
Bravo.
2015-05-20

    Dan Myrbeck
Fin! Stannar upp särskilt för:

En del av dig

stannar kvar hos mig

när du gått

2015-05-20

    ej medlem längre
Smärtsamt vacker är den kärleken...
2015-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One