Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Självförsvar (2015)

 

 

 

 

 

 

 

i en värld

full av grymhet

disharmoni

värnar jag om mig själv

med mitt eget paraply!




Fri vers av Rise Little One
Läst 201 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-21 14:41



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra! Fantastisk bild.
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Tar man inte hand om sej själv, så kan man inte ta hand om andra heller...bra skrivet...
2015-05-22

  Teresia Ridell
Mycket bra !
2015-05-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet! Ja man behöver ta hand om sig själv om man ska kunna hjälpa andra.
2015-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
ett paraply ger ett visst skydd för både blåst och regn _ och sedan kan man gå på jakt efter mer skydd --- stövlar? - eller något som distraherar som en serietidning och ett tuggummi eller kanske en liten flaska med såpbubblor? ;-)
2015-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Man måste skydda sig själv så gott man kan!
2015-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant du skriver i din fina dikt!
2015-05-21

  Lars Hedlin
Bra där...för det är just med oss själva vi måste börja stegen framåt..kram
2015-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One