Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alto

som lågan smeker ett vedträ
samma lätthet
jag vill beröra din röst
sekunden under, sedan ters

jag är lyssnaren
som hör vad du saknar
jag är en färgläggning
för dina konturer

så ges jag melodi
du öppnar taket för mig
med din klara diskant
en glaskupol av ljud, mitt växthus

sedan återgår jag: den starka bäraren
åt dig som når höjden




Fri vers av Marta
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-21 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta