Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll

Ikväll lyser solen
och jag längtar ut.
Krattar lite på tomten
en granne har tinat fram.
Skönt med lite vardagsprat
upptäcker hemlighetsfulla knoppar.
Växtligheten bara väntar
att få explodera i skönhet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-21 21:11



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Läser och ler, fint!
2015-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan du beskriver...gott...
2015-05-22

    ej medlem längre
Livet lever så vackert hos dig.
2015-05-22

  louisegirl
Härligt skrivet om våren
2015-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om våren
"En granne har tinat fram"
Precis så är det i villakvarteren
2015-05-22

  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2015-05-22

  ULJO
Tjusigt diktat
2015-05-22

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om formuleringen om
grannen. Vacker dikt.
2015-05-22

  Chawa VIP
Fina och hoppfulla observationer i kvällssolens sken! Det är underbart det som komma skall.
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP