Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
My own photo


Body language (2015)

 
 
 
A warm hello

  in your brown eyes

makes me feel so happy

you've catched me in your true self

brushed my dark hair

your fingers softly whisper

How are you?

we've whirled round and round

the velvet touch of our bodies murmurs
 
"je t'aime"

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-22 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Soft and warm
2015-05-24

  Blomma-Stjärna VIP
ömsint vacker kärleksberöring
2015-05-23

  Lars Hedlin
Värmande varmt i själ och kropp :)
2015-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara kärleksord från din penna!
2015-05-23

  Teresia Ridell
Drömskt och fint !
2015-05-23

    ADI Nehlin
fin, fin
2015-05-23

  M M Mannheim VIP
En dikt som fängslar i all sin fullkomlighet med trånad, kärlek och längtan efter närhet.
2015-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och vackert...
2015-05-22

    Zernatiah
Lovley & Admirable!
2015-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One