Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack vare dig.

Tack vare dig
är färgerna klarare.
Luften är lättare att andas
lyckovirvlande av möjligheter.
Du får mig att hitta
känslor jag inte trodde fanns.
Min historia vävs in i din
din historia vävs in i min.
I dina ögon hittar jag lugnet
lyckan och framtiden.
Ur mig bubblar orden
de där.. fyllda av ömhet.
Tack vare dig
lyser solen i mitt hjärta.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-22 21:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skaldat!
2015-06-04

    ej medlem längre
Så innerliga ord.
2015-05-23

  louisegirl
Ljuvlig kärleksdikt
2015-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet!
2015-05-23

    ej medlem längre
Kärleksfulla är dina varma ord, jättefint skrivet..
2015-05-23

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken kärleksdikt!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP