Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiljelinjer

 

 

Glödande skiljelinjer mellan dårskapen/blödande hjärtat

Ett hus

jag klär dess väggar

i gemakens två kammare

(finns)

vi som stjärnor i det kosmiskt svarta

hålen

läppar nuddade

alzarin

fingrar flätade Titzianos mantel

 

 

 

 

Purpurin

spinner/vibrerar under den tunna

hudens pulsslag

andetag

ande tag mig

(med)

så kinden mot jorden

krapprot hör mig

 

Hjälp mig se det röda i ljuden

- En ton?

- Ta mig härifrån

- Jag ser rött!

 

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-24 00:08



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Svärta i röda kläder med mystiska toner att se bakom.
2015-05-24

    ej medlem längre
som ett
lejonhjärta+
2015-05-24

  i af apa
den är svart
även om i rött...
2015-05-24

  Drömfångare
Läser den flera gånger...
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo