Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart.

Vinden viskar
ord jag nästan glömt.
Löften om sommar
dofter och spirande grönska.
Solglitter och vågskvalp
gräs-strå-kittel under bara fötter.
Ljusa nätter och meta från bryggan
abborrar och ibland en gädda.
Semester och ladda batterier
jag smakar på ordet..sommar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-05-24 15:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mysigt.. :)
2016-05-15

  anits VIP
Så fint skaldat, kan känna förväntan i dina ord!
2015-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig tid att se fram emot...
2015-05-27

  Anya VIP
Härliga stunder du får fram.
2015-05-27

  Lars Hedlin
Tycker om!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Fin sommarlängtan!
2015-05-25

  Eva Helene VIP
Vilken skön förväntan det ligger i dina ord här! Fint!
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om det som komma skall!
2015-05-25

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om sommaren.
Må den komma snart just så
fin som du beskriver.
2015-05-25

  Sommarina VIP
Härligt
2015-05-24

  Sommarina VIP
Härligt
2015-05-24

  ULJO
Så underbart fin
2015-05-24

  louisegirl
Smekande vackra sommar ord, i din fina dikt...
2015-05-24

    ej medlem längre
Dina fina ord nynnar lika vackert som
"I denna ljuva sommartid"!
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP