Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. DeviantArt


Det jag egentligen menat (2015)

 

 

 

Äkta känslor läcker ut

mellan dolda murar

 

rosens doft förför ...

 

trevande kyssar 

stannar tider ...

 

dina varma andetag 

vaggar mig mjukt

till en dröm i Medelhavet

 

utanför mitt fönster

viskar vårvinden oss en saga 

mellan hat och kärlek

gränsen är som ett litet hårstrå

 

tystnaden lindrar sår ...

 

och jag behöver dig ...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-25 10:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan efter närhet och kärlek, den finns där alltid...
2015-05-27

  Lars Hedlin
Orden smeker sinnet och berör!
2015-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek i obalans beskriver du fint och beröranade i din vackra dikt!
2015-05-25

    Dan Myrbeck
Innerlig och jättefin!
2015-05-25

  Blomma-Stjärna VIP
kärlek och längtan i många olika nyanser - och här finns också ett hjärtas mod! Gillas!
2015-05-25

    ej medlem längre
Ord som andas kärlek...
2015-05-25

  Ljusletaren
Underbar bild och en sagolikt underbar kärlekssaga.
Njuter och tack för det/ kram
2015-05-25

  M M Mannheim VIP
Och vi behöver din underbara, känslosamma och dolt erotiska poesi. Vilka känslor, vilka sköna bilder du förmedlar i ord.
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra skrivet.
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One