Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förbiflytande världen

 

 

 

Realgar
i ljuset
strax innan mörkret
flammande rädsla
pappersvalor / brinnande
röda över
Honshu
där fälldes tårar
äkta / en geisha
av Fujis snö
djuptryckt /aka-e

Den förbiflytande världen
– Jag hör röd, trummorna/ Taiko!
– Drakfloden, men du är långt borta nu. Kom hem!

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-26 16:43



Bookmark and Share


  i af apa
skört starkt
& sytråd...
2015-05-26

  Ponkla
Fint skrivet!
2015-05-26

    ej medlem längre
ja,
den hör ihop
utan tråd
+
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo