Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nånting


Regndroppar

Varje gång du ställer dig i duschen så tvättar du dig med mina tårar

Varje gång du sköljer munnen så har du min gråt i din mun

Varje gång du dricker ett glas vatten så sväljer du tecknet på min sorg

Varje gång du tvättar ditt ansikte blandas min och din gråt i varandra

Regndropparna som smattrar mot ditt fönster kommer inte från himlen
Dom kommer från mina ögon





Fri vers av Johan Salberg
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-04-17 02:22



Bookmark and Share


  soulmate_
jättefint...
2007-01-31

    Louise B
gulligt och sorgligt ..
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg