Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Merci (2015)

 

 

 

Du,

min skyddsängel i mitt liv

du finns alltid

i luften jag andas

i drömmande poesi

som livets sötma

bär jag dig inom mig

känner mig fri

glädje ruvar i mig

som en spegelbild jag ser

i en kyss i regnet

smärtan lämnar tron

vid ditt rara löfte

"aldrig överger jag dig!"

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 181 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-27 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ljuvliga ord, min vän, en vacker hyllning,


2015-05-28

  Lars Hedlin
Varmt böljande som en mjuk kram :)
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en smekning!
Mjuk och fin.
2015-05-27

  Teresia Ridell
Underbart, styrkan i dina ord lyser vackert !
2015-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart tryggt att ha någon som alltid finns där...såå fint skrivet...
2015-05-27

  Sommarina VIP
Vackert.
2015-05-27

  Blomma-Stjärna VIP
ler - och applåderar
2015-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina ord till din ängel, som stöttar dig!
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Fin hyllning till din
skyddsängel.
2015-05-27

  Ljusletaren
Tror inte heller att denna skyddsängel överger dig heller :-) Tillsammans skapar ni bra som t.ex denna dikt/kram

2015-05-27

  M M Mannheim VIP
Och tack för du finns Thu!
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One