Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. DeviantArt


Livets kontrast (2015)

 

 

 

Djupt ner i sorg

 förnimmer själen en innerlig beröring av lycka 

 oväsen, ett hinder

tystnad kan nås

frånvaro kommeroväntat

väcker stark längtan efter närvaro




Fri vers av Rise Little One
Läst 170 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-28 13:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Över berg och genom dal...så är livet...fint skrivet...
2015-05-30

  Lars Hedlin
Orden berör inom starkt! Kram <3
2015-05-29

  M M Mannheim VIP
Frånvaron av närvaron är tomhet.
2015-05-28

  Quasimodo
Mycket och innerlig närvaron i denna text!
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
skälvande ord - så rena i närvaro -
i medvetande om livets kast (kontrast)
2015-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tomhet kan
skrika högt
fastän man
inte vill...
Då kan skriva
av sig vara
bra att ta till...
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Kontrast.

En konstig
fågel.
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Från frånvaro till närvaro!
Ur det ena uppstår det andra.
2015-05-28

  Åsa Njunjes
Ja just det, först i frånvaro kan längtan efter närvaro uppstå. Väcker tankar om livets ytterligheter och polariteter som finns över allt och ibland behövs och fyller viktig funktion.
2015-05-28

    ej medlem längre
Berörs av dina ord...starkt...

2015-05-28

  mickech
En djup å innerlig önskan!
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One