Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


Du ... (2015)

 

 

 

 

 

Elegant skönhet

tränger sig in utan lov

fått stanna ändå




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 230 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-30 10:03



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2015-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Visst måste de få stanna dessa vackra blommor. Fin haiku!
2015-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett bevis
att Du är
uppskattad
för den Du är
då det till
Dig bär!
*******
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bara att säga välkommen!
Bra skrivet.
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Du får ett leende för denna fina haiku...:-)
2015-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
fin haiku (med bilden också, till!)
2015-05-30

  mickech
Enkel och tydlig, bra gjort!
2015-05-30

  Lars Hedlin
bra skrivit min vän!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One