Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. DeviantArt


Livets vandring (2015)

 

 

 

Mil efter mil

springer jag efter snurriga tankar

utan mål

möter på vägen ett varmt landskap

märker något gemensamt

men rädslan och sveket sätter stopp

innerst inne är jag inte allt en sådan

med en taskig mening

slänger jag bort min lyckofågel

målar svart på den vackra njutningen

i en sekund av sårbarhet ...

 

... som livets underverk

tårar blandas med tårar

kind mot kind

i en fin sommar som denna ...

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 189 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-29 21:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så gripande...
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vi har bara ett enda liv, så vi behöver tänka till vad det är vi egentligen vill ha ut av det...fint diktat...
2015-05-30

  Lars Hedlin
Så är livet att när man har det bra så kommer också en rädsla för att bli av med det eller en tro att det är för bra för att vara sant! Bra diktat..kram
2015-05-30

  Teresia Ridell
Starkt, ja så svårt ibland att ta till sig det fina av rädsla för att det ska tas ifrån en igen..
Du förmedlar det väldigt bra !
2015-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker dikt med beska droppar, som tär inombords.
2015-05-30

  M M Mannheim VIP
Är på samma vandring...... Bra beskrivet!
2015-05-30

  mickech
Bitterljuvt och vackert skaldat, snyggt!
2015-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
diktjaget inser "med en taskig mening slänger jag bort min lyckofågel"
andra strofen lämnas rätt öppet för tolkningar - kanske en visad sårbarhet leder till "kind mot kind" ?
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One