Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget ordspråk 001

 

 

Kunskap är näring 

för människans hjärna.

 

En hjärna full av kunskap

är manna för själen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-29 11:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det var ett bra ordspråk...snyggt...
2015-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
här talas det förstås om rätt slags kunskap, i rätt tid - inte om någon som förläst sig, nördat in ;-) ! Gillar orden
"manna för själen"
2015-05-29

    ej medlem längre
Ja visst är det så!
Bra ordspråk!
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP