Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Tiden och barnet

Tiden
och barnet
två olika
spår

aldrig
mötas
de två

tiden har
sitt

barnet
sitt

hittar
oceaner
av antitid

mellan
varje
sekund

läser
klockan
baklänges




Fri vers av Petter Wingren
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-29 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren