Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Danne Eriksson


Stillhet (2015)

 

 

 

 

 

Glimten i livet

små ljuva beståndsdelar

harmonisk lycka




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-30 12:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dessa ögonblick gäller det att ta vara på...underbar haiku...
2015-06-03

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2015-06-02

  Lars Hedlin
JA så underbart :) <3
2015-05-31

  mickech
ljuva ögonblick i livet.
2015-05-30

  Rozsi.kovacs

Fint sammanvävt
2015-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin haiku med livsinnehåll!
2015-05-30

  Quasimodo
Ger en skön känsla för allt det som håller livet samman!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One