Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyrkan

Det stora rummet
som rymmer alla stjärnor
under blå taket




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-20 09:38



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Fin bild - var är den tagen?
2015-06-22

  Catharina Edin VIP
en sådan vacker haiku! Jättefin. Det blå taket är pricken över i.
2015-06-20

  Stefan Albrektsson
Mycket vackert med det stora oändliga under blått tak! Fin klang i "rummet"-"rymmer".
2015-06-20

  Nanna X
En himmel inomhus!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP