Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår






Var på apoteket

En förpackning fångade mitt intresse

"För dagligt bruk av skavsår på ömtåliga ställen"

Precis vad jag behövde

Läste vidare

"Insidan av lår, bikiniområde, armhålor och bröst"

Besviken

Hade skavsår i själen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-06-01 08:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Där behövs det nog något helt annat...
fint skrivet...
2015-06-03

    ej medlem längre
Ja nog finns där plåster för mycket men inte för allt, själen behöver annat skulle jag tro.
2015-06-02

  Teresia Ridell
Mm..ja tänk om det funnits..;vore en storsäljare långt bättre än s.k lyckopiller !
2015-06-02

  louisegirl
Själens skavsår kan vara svåra att läka...
Fint fångat
2015-06-02

  lila fjäderblomman VIP
Ett viktigt ämne du belyser vännen! Bra! kram
2015-06-01

  Margit Grell
Så väl fångat!
2015-06-01

  Ingrid Trolle
Allting går att sälja
med mördande reklam.
Håller med Uljo här nedan
2015-06-01

  aol
Säger som Uljo kram vännen
2015-06-01

  ULJO
för skavsår i själen hjälper medicin föga. Nej samtal, kärlek och omtanke är enda botemedlet
2015-06-01

    Dan Myrbeck
Tänkvärt
2015-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
För själens sår behövs det som inte kan köpas för pengar. Kärlek och medkänsla.
2015-06-01

    ej medlem längre
Då var nog inte apoteket rätta stället...
2015-06-01

  Anya VIP
hahaha Jaa det finns nog medicin för själsliga skavsår också.
2015-06-01

  Ljusletaren
Kul :-)
Magiska plåster får vi allt lägga där/kram
2015-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
Bach blomsterdroppar - remedy ? - har sett att de säljer dem på Hälsokostbutik -
2015-06-01

    ej medlem längre
Ja, om det fanns utan biverkningar ...
2015-06-01

  walborg
skavsår i själen - tycker om uttrycket
2015-06-01

    ej medlem längre
Här finns djup och en härlig glimt i ditt öga....tack för att du finns här och berikar livet för oss.
2015-06-01

  Lars Hedlin
Kram
2015-06-01

  Gunnel Eriksson VIP
För skavsår i själen krävs andra
plåster. Du är duktig att hitta dem.
Bra dikt om tidens ytlighet.
2015-06-01

    ej medlem längre
Ja om vi inte mår bra inom ...
2015-06-01

  Marianne Räf
Det finns mediciner för det, också !
Tar det, själv, så jag vet !
2015-06-01

  Rise Little One
Vi får starta ett apotek för själen...
2015-06-01

  Onomatoprofet VIP
Ja såna skavsår är lite svårare att komma åt, för sånt erbjuds man antidepressiva så man blir avtrubbad och inte känner nåt alls.
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP