Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maran

 

När sömnens trådar

bryter svettpärlor/ jakten genom

orosmoln av loopar

 

Hjärtlösa rop i natten

 

I soffan på sin filt ligger katten

ögon glödande av demoner

steg/ steglösa leenden

in i diset

simtag genom det smaragdgröna

svävande över skrattande ciklider

en vänlig själ/ bryter ytan

ringarna/ livbojar av rök

från dina läppar

 

Jag tror det är Prince

 

Dina ögon är speglar ( har du hört den förut?)

och över ditt ansikte

spelar regnbågen

 

Regnet strilar 

rännilarna blir kartor över floddeltan

i fönstret

koltrasten ropar från sitt torn

att nu är natten över

 

 




Bunden vers av Kozo
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-01 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en
god
morgon
+
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo