Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla sluta

Ett ihärdigt ljud som genomborrar min själ
Ekande i mina öron
En känsla av att förblöda
Jag ryser inombords
Min tillvaro darrar av fruktan
För det som kan hända

Snälla få det att sluta
Jag står inte ut längre
Låt mig få komma till ro
Detta är inget liv att leva
Mörkret lägrar sig kring mig
Jag vill och kommer att slå mig fri




Fri vers av Claes Torstensson
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-02 10:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser, tänker och känner!
Bra skrivet.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson