Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Confrontum >>>>>>


L a c k m u s p a p p e r (eh!)























hon spottade




och skrek,





och jag som velat vara




som en våtservett



i den överhettade diskussionen.



istället blev jag




som lackmuspapper




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-02 11:06



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
(Vad är
- en lack mus?)
2015-06-04

    Tea Alex
Äsch.
Ibland blir det inte som man tänkt sig.
2015-06-04

    Lena Söderkvist VIP
Tänkte säga samma sak som Molnspanare.
2015-06-03

  Ingrid Trolle
Det kan man kalla
för en icke önskvärd
reaktion
2015-06-02

    ej medlem längre
Sur, basisk eller neutral?
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden