Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Elvis Presley, 1957… då jag var 10 år o i kaos o han var 22:årig megastar... sedan vet vi ju alla vad som hände... men Då... hade vi samma Kärlekslängtan...!


Fly With Me…!

 

 

         ~*~

 

 

 Älskade Vän…!

Du är Vägen Livet Kärleken
kom följ mig över floden Du…
av mörker o smärtan nu…


Jag går här fram
på Jordelivets asfalt
o makadam

men det enda jag längtar är
att återförena mitt Jag
med Din älskade
stjärnarkipelag


Jag luftslott bygger upp
nu när Livet är så tufft

men Din skönhet
o Din charm
gör mig het varm

blir min luft…!


Smek med stämman öm
förverkliga min egen dröm

Du har Din luftballong där
o jag… jag är så kär…


Ser Du stjärnan kär
långt ifrån min misär

den är vår längtan
vår levande chimär…

snart är vi där...


Flyg med mig
till ett annat o bättre land

med korallrev o snövit sand
där vi kan knyta Kärlekens band

för jag har Dig… Du...
alltid så kär
som
nu…!

 

   

 

 ~*~

 

 

 

 

© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-02 14:15



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint. Hans ljuva sångröst, glöms aldrig
2015-06-07

    ej medlem längre
Fint diktat till minnet av en älskad artist.
2015-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker hyllning...mycket fint...
2015-06-03

  Eva Helene VIP
Fin hyllning med ett vackert nostalgiskt skimmer för mig som läsare. Tack!
2015-06-03

  Ljusletaren
Älskad artist *sant*
Går hem i nästan varje hem och hus än idag. Bra ordat/ kram
2015-06-03

  Ingrid Trolle
En riktigt fin hyllning
2015-06-03

  ULJO
Gillar verkligen din hyllning
2015-06-02

  Fem hjärtan VIP
Åh så fint..! Jag gillade också Elvis..:-)
2015-06-02

  Chawa VIP
Så fin och varm hyllningsdikt du tillägnat din idol - allt sett ur en ung pojkes vackra drömmar, men skrivet av den mogne mannens mjuka hand. Underbar låt och bild... inte konstigt att känslor väcks!
2015-06-02

  Bibbi VIP
Helt underbart.
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge