Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kan ses som ett inlägg i debatten rörande mjukisbyxans anständighet.


Mjukisbyxor

Hin håle går med hårda jeans
det kan ni tro han gör!
men mycket bättre byxor finns
så tänk er noga för.

Ett plagg man sällan sjunger om
men gärna spottar på
är mjukisbyxorna, men dom
besjunger jag ändå.

För dom är komna ifrån gud
och är den ädles dräkt,
med T-shirten, en vacker skrud
för vördnad och respekt --

Ett självklart val för vise män
som fredligt vill gå runt,
och dom som hatar mjukisen
dom lever inte sunt.




Bunden vers (Rim) av Lovisa H N
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisa H N