Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelsk sonett på svenska. Typ.


Stalkning

Blott månen vet att jag är här i kvällen.
Från vinbärsbusken ser mitt öga allt.
I hennes trädgård finns så många ställen
Där växtligheten döljer min gestalt.

Varenda natt betraktande min kära
Står jag med kärlek i mitt hjärta än.
I kikaren syns hennes läppar nära,
Men aldrig får jag kyssa dem igen.

I mörkret dold är jag i hemlighet.
Det kanske kallas stalkning det jag gör.
Hon lider ej av det hon inte vet,
Så jag ska inte sluta förrn jag dör.

Nej, inte ens om Hasse Aro ber
Med kamerateam att jag ska lägga ner.




Bunden vers (Sonett) av Lovisa H N
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 04:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra rimmat!
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa H N