Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan bli jag om 30 år (om jag lever)


Dubbel Alzheimer


Doris, har du sett min mobil?
jag hittar den inte här inne
nej, du la den nyss på köksbordet,
är det nåt fel på ditt minne?
strunt i det du, hjälp mig istället
att hitta min selfiepinne

Boris, har du sett min bok,
den måste va nånstans här inne
ja, den har du lagt på hyllan,
du har visst börjat tappa minne
strunt i det du, hjälp mig istället
att hitta mitt nattlinne

Åh, herregud, din Asperger
den kommer att driva mig till vansinne




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-04 15:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Lägg på en Parkinson också så blir de riktigt roligt.
2015-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Käre tid som det kan bli!
Vi som redan är över 70
2015-06-04

    ej medlem längre
Bra kombo tycker jag.
2015-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Känns igen! Man får leta till vansinne! Om man inte skrivit lista. Men det kan man ju glömma.
2015-06-04

  Onomatoprofet VIP
Jag vet inte, har glömt...
2015-06-04

    ej medlem längre
Hur kommer Asperger in i bilden?
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP