Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra om dig

Det gör så ont
att höra hur du har det..

lång tystnad har låtit mig tro
att mina känslor har kanske förtvinat..

en alldaglig mening från dig
kan få mig sluta att andas
driva mig ut ur livet

som ett träd utan sav
är min livliga kropp
färglös och stel

du har huggat av min själ
jag står här
stel och fördärvad
i lågor
av känslor
som jag
inte klarar av
att släcka




Fri vers av stormen
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-05 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad det gör ont att läsa...
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

stormen