Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle

Jag skulle vara din fru nu
vi skulle dö tillsammans

Jag skulle ha dig i närheten
alltid

så som jag känner
det i mitt hjärta

resten av våra liv
och därefter





Fri vers av stormen
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-05 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint och varm
2015-06-12
  > Nästa text
< Föregående

stormen